Hormien ja ilmanvaihtokanavien korjaus sukittamalla tai pinnoittamalla


Linervent -sukitusmenetelmä

Vuotavat ilmanvaihtokanavat voivat pahimmillaan kaksinkertaistaa lämmityskustannukset, aiheuttavat haju- ja terveyshaittaa asukkaille sekä mahdollisesti vaurioittavat rakennusta.
 
Ilmanvaihtokanavistojen sukituksessa vanhan kanavan sisälle asennetaan tehdasvalmisteinen, tulenkestävästä komposiittimateriaalista valmistettu sukka, joka muodostaa kestävän, saumattoman ja tiiviin kanavan. Menetelmä soveltuu 90-asteisten kulmien ja kanaviston muodon tai halkaisijan muutoksista huolimatta äärimmäisen hyvin. Menetelmä soveltuu tiilestä, betonista, pellistä ja asbestista valmistetuille kanaville.

Käyttämämme menetelmä ei edellytä purkutöitä, jolloin vanhat pintarakenteet säilyvät ehjinä ja työ sujuu asiakkaan näkökulmasta siististi ja nopeasti.

Ilmanvaihtokanavien pinnoitus

Pinnoittamalla voidaan saneerata kokonaisuuksia tai tiivistää esimerkiksi paikannettu vuotokohta tai sauma. 

Pinnoittaessa käytämme kotimaista TKR Hyytelö 2 -pinnoitetta, jonka paloluokka IV kanavissa on BiS 1. Menetelmä soveltuu teräs-, asbesti- ja tiilikanavien pinnoitukseen.

Työvaiheet

Ensimmäiseksi kohde kartoitetaan kuvaamalla. Seuraavana vuorossa on kanaviston mekaaninen puhdistus alipaineisena. Valitusta korjausmenetelmästä riippuen kanavisto tai vuotopaikka korjataan sukittamalla tai pinnoittamalla, jonka jälkeen korjattu kanava dokumentoidaan kuvaamalla.
 

Huom. Käyttämämme menetelmät eivät sovellu tulisijahormeille. Teemme yhteistyötä Stone-manin kanssa, jonka kautta järjestyy savuhormien massaukset. 

Stone-man yhteystiedot:
0400 954 911

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

 

Image

Pamilonkatu 7
80100 Joensuu

Virranniementie 14
70420 Kuopio

 


Laskutustiedot

Image
Image
Image