Polyureapinnoitus


Monipuoliset käyttökohteet ulkona ja sisätiloissa.


Polyureapinnoitetta voidaan käyttää erilaisiin kohteisiin tuomaan kulutuksenkestävyyttä ja estämään korroosiovaurioita. Käyttökohteita ovat katot, lavat, säiliöt, kauhat, kuljetusalustat, lattiat, portaat, varoaltaat, kivijalat ja pysäköintitasot.

Kattopinnoituksissa polyureaa voidaan käyttää entisen kattomateriaalin päälle. Huopakaton päälle pinnoitettuna saadaan katto kunnostettua entisiä rakenteita purkamatta. Katto voidaan pinnoittaa kokonaan tai tehdä paikkauspinnoitus riskikohtiin. Läpivientien ja ulokkeiden tiivistys onnistuu saumattomasti myös haastaville pinnanmuodoille. Myös tiili- ja peltikattojen pinnoitus onnistuu esipuhdistuksen jälkeen.

Pinnoitus voidaan tehdä myös ulkona ja pakkasessa. Pintojen on oltava kuivat ennen käsittelyä.

Polyureapinnoite soveltuu lähes kaikille materiaaleille, kuten betonille, metallille, puulle, muoville ja EPStuotteille... Tarttuvuus varmistetaan pohjamateriaalille tarkoitetun primerin avulla. LV-konehuoneissa elastomeeri on parhaimmillaan koska polyureapinnoite voidaan ruiskuttaa jo kahden viikon kuluttua betonin valusta ja se kestää hyvin rakentamisen aikaiset rasitukset.


Nopea kuivumisaika pienentää kustannuksia


Polyureapinnoite kuivuu 30 sekunnissa. Lopullinen kuivuus saavutetaan vuorokaudessa. Nopean kuivumisen ansiosta työkohteessa päästään seuraavaan työvaiheeseen siirtymään aiemmin.

Polyureapinnoitte on erittäin elastinen, huippunopeasti kovettuva ja täysin vettä eristävä. Polyurea toimii erilaisissa vesieristeissä, erityisesti korkeaa kemiallista ja mekaanista kestävyyttä vaativissa kohteissa.

Polyureapinnoitus suojaa rakenteita ja kestää hyvin kemikaaleja ja teollisuuden nesteitä aina pH 1 -arvoon saakka. Pinnoituksesta syntyy yhtenäinen kalvo, joka on huoltovapaa elinkaarensa ajan. Polyurea kestää teknisesti UV-säteilyä lähes rajattomasti.

Pinnoituksia on tehty polyurealla jo 40 vuoden ajan ja myös ensimmäisiä pinnoitettuja kohteita on edelleen käytössä ilman korjauksia.

Image

Pamilonkatu 7
80100 Joensuu

Virranniementie 14
70420 Kuopio

 


Laskutustiedot

Image
Image
Image